Läs merStäng

Balsam för lockigt hår – för dig som vill framhäva dina lockar

Lockar är fantastiskt vackra, men de kan vara svåra att hantera. Det är inte alltid de gör som man vill och med fel produkter så kan de även kännas riktigt livlösa. För att stärka och framhäva dina lockar på bästa sätt så är det viktigt att använda sig av produkter som är framtagna för just denna typ av hår. Och du behöver inte oroa dig, det finns mängder av märken på marknaden som är experter inom detta område. I vår lista av utbud hittar du namn som Maria Nila, Matrix, L’Oréal, Moroccanoil, Kérastase och många, många fler. Genom att använda dig av ett balsam för lockigt hår kan du få en livfull frisyr med lockar som både har volym och ser glansiga ut efter varje tvätt.

Balsam som ger ett resultat som lockar

Istället för att arbete mot dina lockar, arbeta med dem istället. Med rätt produkter ger du dina lockar en fantastisk kvalitet som får liv i dem. För bästa effekt så rekommenderar vi att du matchar ditt balsam för lockigt hår med ett schampo och andra produkter inom samma serie. Du hittar allt från enbart balsam till flerpack av diverse hårvårdsprodukter på denna sida att välja mellan. Fynda bland våra fantastiska priser och få ett lockande resultat inom kort.

Läs merStäng

Balsam för lockigt och ostyrigt hår

Sortera Filtrera
Varumärken
American Crew Amika Goldwell Kérastase Kevin Murphy KMS Lanza Living Proof Loreal Professionnel Maria Nila Matrix Moroccanoil Orofluido Paul Mitchell Redken REF Schwarzkopf Sebastian PRO Wella Professionals
Effekt
Anti-frizz & Mjukgörande Daglig hårvård Färgbevarande Återfuktande
Pris
American Crew 3-in-1 450ml
109 kr
179 kr
American Crew 3-in-1 Tea Tree 450ml
109 kr
179 kr
Redken Extreme Conditioner 500ML
13%
199 kr(13%)
229 kr350 kr
Living Proof Curl Conditioner 355ml
329 kr
329 kr
Sebastian Twisted Conditioner 250ml
260 kr
325 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla