Läs merStäng

Stora förpackningar av schampo och andra hårvårdsprodukter

Hitta dina absoluta favoriter i ett större format för att få dem att vara längre och därmed kunna njuta av dem under en lång tid. Att befinna sig igen i duschen, bankandes på en tom flaska är lika tråkigt varje gång. Men det är lätt hänt att glömma köpa nytt så fort flaskan börjar gå mot sitt slut, speciellt om man bor med flera människor. Få bort på problemet samtidigt som du får extra mycket kvalitet, satsa på schampo och balsam storpack från mängder av olika märken. Köp exempelvis ett schampo i stor flaska från Matrix, Maria Nila, Tigi Bed eller många andra kända och kvalitativa märken. Matcha med ett balsam i samma märke, och kanske till och med en hårinpackning för en all-round hårvårdskur.

Hitta balsam och schampo i 1000 ml

1000 ml räcker länge och väl, här får du verkligen mycket av det goda på en och samma gång. Gör en investering och hitta ett balsam och schampo i storpack till bra priser direkt på vår sida. Många spännande och kvalitativa märken erbjuder sina produkter i större versioner, något som är väl värt att dra nytta av. Spar in pengar och tid och handla storpack hos oss på Gino:s, vi erbjuder även alltid snabba leveranser.

Läs merStäng

Stora förpackningar - Big pack

Sortera Filtrera
Produkttyp
Balsam Schampo
Varumärken
American Crew Fudge Goldwell Maria Nila Matrix Nioxin Orofluido Paul Mitchell Redken Schwarzkopf Sebastian Tigi Bed Head For Men Tigi Bed Head Tigi Catwalk Wella SP
Pris
Effekt
Anti-frizz & Mjukgörande Färgbevarande Mot håravfall Mot mjäll Reparerande & Stärkande Solskydd Återfuktande
Maria Nila Sheer Silver Conditioner 1000ml
20%
559 kr(20%)
699 kr699 kr
Maria Nila Sheer Silver Shampoo 1000ml
15%
594 kr(15%)
699 kr699 kr
Wella SP Hydrate Shampoo 1000ml
25%
322 kr(25%)
429 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla