Browgame Brow Styling Soap

Om du inte redan hört om det här lilla Hollywood-inspirerade undret så skapades Browgames Brow Styling Soap för att skapa den perfekta looken för dina bryn. Oavsett om du har spretiga bryn som behöver en hjälpande han, eller rockar en buskig look, kommer denna brow soap hjälpa dig styla dina ögonbryn som du vill ha dem: oavsett om du vill ha fluffiga, naturella eller mer sleek look.

Vad du får: 20g aluminiumbehållare som kan återanvändas eller återvinnas Optimal brynstyling som används av professionella makeupartister Återfuktande ingredienser som näringsätter känslig hud Sleek förpackning som enkelt kan tas med i väskan ”on-the-go"

Användning: Ta din spoolie och addera en skvätt vatten i brow soapen - ett par droppar räcker gott och väl för eftersom du inte vill att soapen blir allt för blöt. Använd applikatorn för att blanda samman vattnet med soapen tills den blir kladdig och applicera sedan på dina bryn. Avvakta någon minut och börja sedan forma dina bryn. Plocka upp din telefon och ta en selfie på ditt sjukt starka brow game.
Läs merStäng
Läs mer + Stäng -
149 kr
199 kr rek.pris
Lägg till i önskelistan
* Kan ej kombineras med rabattkoder

Användning

recensioner

0 recensioner
Skriv en recension

Den här produkten har inga recensioner.

Liknande produkter