Läs merStäng

Deo spray: en deodorant med många fördelar

Säg hej till Ginos väldoftande utbud av deo spray från bland andra YSL, Hermès och Cacharel. Här finns allt du behöver för att dofta oemotståndligt och känna dig fräsch hela arbetsdagen eller utekvällen: deo spray för herr och dam, men även härliga unisexdofter som passar lika bra för honom som för henne. Unna dig flera deodorant spray och använd dem vid olika tillfällen: på jobbet, i skolan, på middagen och årets fest. Låt doften av din deo spray matcha ditt humör och förstärka din look. Eller, bara njut av din egen favoritdoft.

Deo spray är enkel att spraya på och enkel att ta med i väskan. Och den är mångsidig. En deodorant som spray i samma doft som din eau de toilette eller eau de parfym kan intensifiera doften om produkterna används tillsammans. Om du använder deo spray och parfym i olika doftserier, se till att doftnoterna samspelar för att undvika en doftkrock där dofterna skär sig. Deo spray kan också användas som din enda doftkälla för en något mer nedtonad doftsignatur och är dessutom doftprodukternas budgetalternativ. Perfekt för dig som vill ha en lyxig doft (eller flera) till ett bra pris.

Deo spray hos Ginos

Köper du din deo spray från Ginos kan du dels välja bland populärt utbud av de mest omtyckta deo sprayerna, dels klicka hem dem till ett pris som ligger en bra bit under det rekommenderade. Dessutom sparar du tid och kan titta igenom utbudet av deo spray i lugn och ro.
Läs merStäng

Deo spray

Sortera Filtrera
För
Varumärke
Dior Jil Sander Joop!
Pris
Dior Hypnotic Poison Deo Spray 100ml
10%
404 kr(10%)
449 kr549 kr
Joop! Homme Deo Spray 75ml
10%
143 kr(10%)
159 kr275 kr
Jil Sander Sun Deo Spray 100ml
10%
161 kr(10%)
179 kr299 kr