Läs merStäng

Brett sortiment

Deodorant står definitivt på listan över saker vi inte vill vara utan. Hos Ginos hittar du en rad effektiva, vårdande och effektiva deodoranter och antiperspiranter som ser till att hålla dig fräsch. Här kan du botanisera i ett omfattande sortiment av deodorant och antiperspirant för såväl dam som herr: deo stick, deo spray, deo kräm och klassisk roll on.
Vilken doft du väljer på din deo är givetvis en smaksak. Medan någon föredrar en helt doftfri deodorant, gillar en annan att matcha sin deodorant med samma doft som favoritparfymen. Många varumärken har deodorant, eau de parfum, eau de toilette etc. i samma doftserie. Den känsliga huden mår bäst av en deodorant som gör sitt jobb utan aluminiumpreparat.

Deodorant vs antiperspirant

Livet brukar regelbundet bjuda på några ordentliga pulshöjare och för dig som svettas är en effektiv antiperspirant är ett måste för att hålla den oönskade svettlukten långt borta. En antiperspirant minskar svettproduktionen med hjälp av ämnen som aluminiumklorhydrat eller aluminiumklorid. En deodorant däremot, ser till att du doftar gott. Vissa innehåller också naturliga ingredienser som reducerar bakterietillväxt, ett bra val för den känsliga huden som reagerar på aluminiumpreparat. En kombination av deodorant och antiperspirant gör att du svettas mindre och doftar gott.

Deodorant online hos Ginos

Att köpa sin deodorant online har flera fördelar. Hos Ginos kan du välja deo ur ett brett sortiment. Du klickar hem din deodorant till ett pris som är betydligt lägre än rekommenderat och får den levererad till närmaste postombud inom några dagar. Bättre än så blir det inte!
Läs merStäng

Deodorant

Sortera Filtrera
Produkttyp
Deo spray Deostick
Varumärke
Armani Burberry Cacharel Calvin Klein Chanel Davidoff Diesel Dior Elizabeth Arden Helena Rubinstein Hermes Hugo Boss Issey Miyake James Bond Jil Sander Jimmy Choo Joop! J.P. Gaultier Kenzo Lacoste Lagerfeld Laura Biagiotti Narciso Rodriguez Paco Rabanne YSL Yves Saint Laurent Zadig & Voltaire
Pris
För
Dam Herr Unisex
Davidoff Zino Deo Stick 70g
135 kr
265 kr
Cacharel Noa Deo Spray 150ml
249 kr
279 kr
Jil Sander Sun Deo Spray 100ml
179 kr
299 kr
Narciso Rodriguez For Her Deo Spray 100ml
299 kr
395 kr
YSL Opium Pour Femme Deo Spray 100ml
21%
YSL Yves Saint Laurent
329 kr(21%)
419 kr499 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla