Läs merStäng

Brett sortiment

Deodorant står definitivt på listan över saker vi inte vill vara utan. Hos Ginos hittar du en rad effektiva, vårdande och effektiva deodoranter och antiperspiranter som ser till att hålla dig fräsch. Här kan du botanisera i ett omfattande sortiment av deodorant och antiperspirant för såväl dam som herr: deo stick, deo spray, deo kräm och klassisk roll on.
Vilken doft du väljer på din deo är givetvis en smaksak. Medan någon föredrar en helt doftfri deodorant, gillar en annan att matcha sin deodorant med samma doft som favoritparfymen. Många varumärken har deodorant, eau de parfum, eau de toilette etc. i samma doftserie. Den känsliga huden mår bäst av en deodorant som gör sitt jobb utan aluminiumpreparat.

Deodorant vs antiperspirant

Livet brukar regelbundet bjuda på några ordentliga pulshöjare och för dig som svettas är en effektiv antiperspirant är ett måste för att hålla den oönskade svettlukten långt borta. En antiperspirant minskar svettproduktionen med hjälp av ämnen som aluminiumklorhydrat eller aluminiumklorid. En deodorant däremot, ser till att du doftar gott. Vissa innehåller också naturliga ingredienser som reducerar bakterietillväxt, ett bra val för den känsliga huden som reagerar på aluminiumpreparat. En kombination av deodorant och antiperspirant gör att du svettas mindre och doftar gott.

Deodorant online hos Ginos

Att köpa sin deodorant online har flera fördelar. Hos Ginos kan du välja deo ur ett brett sortiment. Du klickar hem din deodorant till ett pris som är betydligt lägre än rekommenderat och får den levererad till närmaste postombud inom några dagar. Bättre än så blir det inte!
Läs merStäng

Deodorant

Sortera Filtrera
Produkttyp
Varumärke
Dior Jil Sander Joop!
Pris
För
Dior Hypnotic Poison Deo Spray 100ml
10%
404 kr(10%)
449 kr549 kr
Joop! Homme Deo Spray 75ml
10%
143 kr(10%)
159 kr275 kr
Jil Sander Sun Deo Spray 100ml
10%
161 kr(10%)
179 kr299 kr