Läs merStäng
En spurt för att hinna med bussen, ett gympass under lunchen, en försenad förskolehämtning och milslång kö i matbutiken. Svettigt? Självklart, men varken störigt eller märkbart med en bra deodorant. Du som är dam, kvinna eller tjej och är ute efter en riktigt bra deodorant ur kategorin dam/kvinna har hamnat rätt. Hos Ginos hittar du såväl deo roll on och deo stick som deo kräm och deo spray, alla omsorgsfullt utvecklade och framtagna med segmentet kvinna/dam i åtanke. Här finns deodorant för alla tänkbara tillfällen: deo spray med feminina, lyxiga och välkända dofter från exempelvis YSL, Cacharel och Dior som lyfter utekvällen, deo stick som är enkelt att ha med på flygresan då det inte behöver checkas in och en lättapplicerad roll on som passar exakt jämt.

Doftknep med damdeon

Genom att kombinera parfym och deodorant i samma doft, eller åtminstone samma doftnoter, intensifieras upplevelsen av doften. För ett mer subtilt intryck kan deo användas solo. Med en deo spray, som har en ganska stark doft, kommer doftsignaturen ändå att framgå tydligt. Deodorant kan givetvis också vara helt doftfri, men för att dofta som en dam hela dagen är en antiperspirant på sin plats!

Deodorant för dam/kvinna på Ginos

Att köpa din deodorant hos Ginos ger dig många fördelar. Först och främst har Ginos ett brett sortiment av deodorant för både dam och herr, endast från omtyckta och ledande varumärken. Priserna på såväl deodorant för dam som övriga produkter ligger en bra bit under det rekommenderade. Hitta dina kap nu!
Läs merStäng

Deodoranter för dam

Sortera Filtrera
Produkttyp
Varumärke
Dior Jil Sander
Pris
Dior Hypnotic Poison Deo Spray 100ml
10%
404 kr(10%)
449 kr549 kr
Jil Sander Sun Deo Spray 100ml
10%
161 kr(10%)
179 kr299 kr