Läs merStäng
På jakt efter en bra deo för män, till dig själv eller någon annan? Då har du kommit rätt. På Ginos vet vi vikten av en bra och väldoftande herr-deodorant. Här finns ett fräscht, maskulint och lyxigt utbud av deodoranter för män för alla tillfällen. Det är här, i kategorin herr, som män hittar en pålitlig deo med antiperspirant för en lång dag på jobbet, ett deo stick som man enkelt kan ta med i handbagaget på flygresan och en deodorant spray vars doft matchar och intensifierar din favoritparfym på festen.

Deo stick och deodorant spray för män

Deo stick och deodorant spray är två produkter som är mycket populära bland män. Många män uppskattar att denna sorts deodorant går snabbt att applicera och har kort torktid. Ofta brukar de varva de olika varianterna: ett herr-deo stick används vid de tillfällen man vill dofta lite lagom och en herr-deodorant i form av en spray passar bra när man vill dofta lite extra. Deodorant för män brukar, oavsett om det rör sig om en deo spray eller ett deo stick, innehålla en antiperspirant-formula som minskar svettproduktionen och nollar svettfläckar under armarna. Eftersom huden under armarna är känslig innehåller herr-deodorant ofta även vårdande ingredienser.

Deodorant för herr - dofterna

Deo för män finns i såväl helt doftfria som väldoftande varianter. Dofterna är närmast oändliga, men några stående klassiker bland herr-deodoranterna är varma och kryddiga dofter, inte sällan med sandelträ, läder och ambra som bas, och fräscha och sportiga citrusdofter. Vilken doft föredrar du?
Läs merStäng

Deodorant för herr

Sortera Filtrera
Produkttyp
Varumärke
Joop!
Pris
Joop! Homme Deo Spray 75ml
10%
143 kr(10%)
159 kr275 kr