Läs merStäng

Deodorant, stick och roll on, hos Ginos

Välkommen till ett väl utvalt sortiment av högeffektiva, vårdande och väldoftande deo stick och roll on från bland andra Hugo Boss, Armani och Jil Sander. Här hittar du allt du behöver för att hålla dig fräsch. Deo stick och roll on, två av deodoranternas många skepnader, är enkla att applicera jämnt så att hela armhålan täcks. Medan ett deo stick torkar snabbt tar en klassisk roll on-deodorant något längre tid på sig. Deo stick och deo roll on är dessutom idealiska att använda i miljöer som exempelvis omklädningsrum där sprayande kan störa andra. Deo stick passar bra på flygresan då den får följa med i handbagaget.

Ginos utbud av deo stick och deodorant roll on innehåller produkter för såväl kvinna, tjej, man och kille och har egenskaper som möter olika behov. Det kan röra sig om en antiperspirant formula för den som svettas mycket, en vårdande och oparfymerad sammansättning för den känsliga huden eller en deodorant som varken kladdar eller lämnar märken på kläderna. Sist, men inte minst: alla dofterna! De är ett kapitel för sig.

Deo stick och deo roll on – hur vill du att dina ska dofta?

Åsikten om hur en deodorant ska dofta är delad. Några svarar tveklöst ”inget” medan andra ser sin deo som en möjlighet att dofta gott. Om du väljer ett deo stick eller deo roll on med doft, se till att doften matchar din parfym och använd en deodorant i samma serie eller med liknande doftnoter.
Läs merStäng

Deo stick & roll on

Filtrera
För
Varumärke
Pris
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.