Dolce & Gabbana Pour Homme Edt Spray 75ml i gruppen Parfym / Eau de Toilette, EdT / Eau de Toilette herr hos ginos.se (1052100000012)

Dolce & Gabbana Pour Homme Edt Spray 75ml

En mans parfym måste vara i maskulint tecken. Ett tecken så viktigt för en kvinna när hon närmar sig en man. Ett tecken så viktigt för en man som ger sin själ till en kvinna.

Ett tecken på personlighet. Ett tecken som viktigare än alla de andra som är tydligen mer märkbar... Dolce & Gabbana-mannen med sin speciella Dolce & Gabbana-stil har sin egen doft. En blandning av äkta ironi och nonchalans som varje människa kan identifiera sig med.

En stimulerande, dynamisk, lockande, aggressiv fräschör som uttrycker sin dualism genom citrus (bergamott, mandarin, apelsin, citron) som samtidigt påminner om sötman av apelsiner och dess vilda och på vissa sätt avlägsna sidan.

Den lugnande friskhet av lavendel för tankarna till södra Frankrike. Enkelheten i salvia och dragon blandas med intensiv, kraftfull kardemumma och peppar.

Den stryktåliga maskulina ännu exotiska, fria doft av ädelträ (sandelträ och cederträ), en stark, inåtvänd touch av tobak, lustfyllda frisk doft av myskartade och överraskande noter av kumarin och tonkaböna.

Läs merStäng
Läs mer + Stäng -
459 kr
rek.pris
Lägg till i önskelistan

Användning

Liknande produkter