Läs merStäng

Ginos sortiment av Eau de Cologne

Eau de cologne har en väldigt låg koncentration av doftessens och är den intensiva eau de parfumens motsats. Basnoterna ligger lågt, eller lyser med sin frånvaro, i en eau-de-cologne. Här är det istället toppnoter som står för en uppfriskande doftmelodi som uppfattas som positiv, pigg och glad. Eau de cologne betyder ”vatten från Köln” och har sitt ursprung i ett uppfriskande örtvatten med citrusdoft, ett original vars popularitet resulterade i alldeles egen parfymkategori. Eau de cologne varar några få timmar innan det är dags att bättre på den, vilket görs enklast med en spray.

Det uppfriskande utbudet av eau de cologne finns i kategorierna dam och herr och representeras av varumärken som italienska Acqua Di Parma, vars eau de cologne såg ljuset under 1930-talet. De friska dofterna i ikoniska art deco-flaskor blev snart var och varannan Hollywoodkändis doftsignum och är lika välkända som omtyckta. Dofterna innefattar såväl klassiskt och friskt som maskulint och unisex. Här finns också klassikern 4711 Original från Muelhens.

Smart, enkelt och billigt att köpa Eau de Cologne online

Att i lugn och ro kunna gå igenom sortimentet, klicka hem favoriterna och få dem levererade till närmaste postombud – det är enkelt att handla eau de cologne online. Online är dessutom synonymt med ett pris långt under det rekommenderade, i alla fall om du handlar hos Ginos. Eau de cologne, som redan har en lägre prislapp än syskonen eau de parfum och eau de toilette, är med andra ord ett riktigt kap när du klickar hem det online.
Läs merStäng

Eau de Cologne

Filtrera
För
Varumärke
Pris