Läs merStäng

Eau de toilette-parfym – en lättare parfym att möta vardagen med

Välkommen till Ginos sortiment av eau de toilette-parfym, lika omfattande och mångfacetterat som väldoftande. Här hittar du hänförande, tidlösa och klassiska eau de toilette från bland andra Cacharel, Chloé och Nina Ricci, liksom andra säkra EdT-kort från exempelvis Clean och Thierry Mugler. Självklart finns även en ordentlig uppsättning av alla nya stjärnor på eau de toilette-himlen och populära unisex dofter som Calvin Kleins CK One. Frossa i parfym för kvinnor, tjejer, män och killar - fräscha, svala, livliga, pudriga, kryddiga, varma, fruktiga, blommiga och intensiva dofter som understryker just din stil och personlighet.

Parfym innehåller olika koncentration av doftessens och det är just mängden doftessens som definierar eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne och eau fraiche. Eau de toilette brukar innehålla mellan 10 och 15 procent essens och ger därför ett lättare och fräschare intryck än eau de parfum. Det gör eau de toilette till en perfekt följeslagare i vardagen. Parfymens koncentration lyfter några av doftnoterna lite extra, så jämför gärna med motsvarande doft i eau de parfum för att ta reda på vilken doft som tilltalar dig mest.

Du behöver inte snåla med din eau de toilette

Eau de toilettens lägre koncentration av doftessens innebär att den har en lägre prislapp, så du kan droppa eller spraya parfymen lite mer generöst, helt utan dåligt samvete. Parfymen finns i sprayform, eau de toilette-spray, och i klassisk flaska med droppfunktion. Doften av en eau de toilette brukar hålla upp till sex timmar.
Läs merStäng

Eau de Toilette, EdT

Sortera Filtrera
För
Varumärke
Burberry Bvlgari Calvin Klein Diesel Hugo Boss Issey Miyake Lacoste Lanvin Naomi Campbell Narciso Rodriguez Nikos Parfums Paco Rabanne Viktor & Rolf
Pris
Calvin Klein CK All edt 50ml
219 kr
470 kr
Calvin Klein Women edt 30ml
349 kr
595 kr
Nikos Sculpture For Men edt 50ml
149 kr
399 kr
Diesel Bad edt 50ml
459 kr
565 kr
Burberry Mr Burberry edt 30ml
300 kr
541 kr
Diesel Bad edt 35ml
389 kr
559 kr
Burberry Body edt 85ml
460 kr
863 kr
Viktor & Rolf Spicebomb Gift Box
595 kr
895 kr