Läs merStäng

Hårvård ska inte vara komplicerad, bara effektiv

Eleven Australia är ett varumärke som har en ny uppfriskande tanksätt vad gäller hår- och hudvård. Deras filosofi är att "Hårvård behöver inte vara komplicerad, det behöver bara fungera" och därför består deras sortiment av konkreta produkter som ska leverera det de lovar. 

Namn på produkterna säger det de gör vilket gör det enkelt att välja produkter. 

Företaget lägger stor fokus på ingredienserna som ska vara i deras produkter. Avokadoolja, Organisk gurka, Soya Proteiner, Papaya extrakt, Macadamiaolja, Kokosolja, Arganolja är bara några utav de effektiva ingredienserna som gör produkter effektiva, dryga och skonsama. 

Alla produkter från Eleven Australia:
  • är PETA - godkända
  • är parabenfria och
  • har återvinningsbara förpackningar
Sortimentet består av återfuktande, volymgivande och färgbevarande hårvårdsprodukter men också en hel del stylingprodukter så som styling paste, styling clay, hårspray, curl defining och frizz control cream för att nämna några.  Men en utav produkterna som stycker ut från hela sortimenten är den alldeless första produkten som företaget skapade och började sälja, Miracle Hair Treatment  som levererar 11 fördelar för håret som ska vara stlylat, friskt, glansigt och starkt.
Läs merStäng

Eleven Australia

Sortera Filtrera
Undergrupper
Hårvård Hudvård Nyheter Value packs
Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml
189 kr
199 kr
Eleven Australia Miracle Hair Mask 200ml
10%
189 kr(10%)
209 kr209 kr
Eleven Australia Extra Hold Styling Clay Duo 2x85g
25%
299 kr(25%)
398 kr
Eleven Australia Strong Hold Styling Paste Duo 2x85g
25%
299 kr(25%)
398 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla