Läs merStäng

För dig som älskar att färga håret

Att experimentera med hårfärg är kul och ger ofta fantastiska resultat. Men när det kommer till att tona håret så är det väsentligt att använda sig av produkter som håller en hög kvalitet och som vårdar samtidigt som det färgar. Med rätt märke så kan du färga håret hemma och fortfarande få det att se ut som att du gjort det hos en professionell frisör. I vårt system hittar du toning för hår från flera olika högkvalitativa och presterande märken som garanterar fantastiska resultat. Förutom mängder av olika hårvårdsmärken så finns det även mängder av olika färger och nyanser att välja mellan så att du ska få just den färg som du vill ha.

En räddare i nöden mellan frisörbesök

För dig som gärna färgar permanent hos frisören kan ibland lida av att färgen tappar sin lyster och sitt djup, samt att det inte tar alltför lång tid innan utväxten hittar fram. Då kan hårfärg från vårt sortiment hjälpa dig att återfå sin salongskänsla. Täck enkelt utväxt och återge ditt hår den djupa färgen igen, våra produkter är lätta att använda och håller även i flera tvättar. Sedan kan du återvända till frisören när du känner att det är dags igen.

Läs merStäng

Hårfärg och toning

Sortera Filtrera
Produkttyp
Hårfärg Hårtoning
Varumärken
COLORWOW Davines Eleven Australia Fanola Fudge Goldwell Joico Kérastase Kevin Murphy KMS Lanza Living Proof L'Oréal Professionnel Maria Nila Matrix Paul Mitchell R+Co Redken Revlon Schwarzkopf Tigi Bed Head Waterclouds Wella Color Fresh Wella Professionals Wella SP Wella Professionals Color Touch
Pris
Kevin Murphy Crystal Angel 250ml
299 kr
299 kr
Wella Professionals Color Touch Vibrant Red 6/4 Light Chestnut
119 kr
210 kr
Kevin Murphy Cool Angel Cool 250ml
299 kr
299 kr
L'Oréal Professionnel Metal DX Treatment Spray 500ml
1239 kr
1249 kr
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »

Vanliga frågor

Vilka märken på hårfärg är bäst?
Hur ofta klarar håret av att färgas?
Vilken hårfärg är bäst för grått hår?