10

Goldwell Dualsenses Sun Reflects Shampoo 250ml & 60sec Treatment 200ml & UV Protect Spray 150ml

Goldwell Dualsenses Sun Reflects After Sun Shampoo är ett shampoo för håd och hud efter solexponering med en blandning av microPROtec och Panthenol. Vårdar omedelbart hår och hud och tar effektivt bort rester från klor och saltvatten. Den unika FadeStop formulan är väldigt skonsam och hindrar att hårets färg mattas av vid varje användning. 

Goldwell Dualsenses Sun Reflects 60 sec Treatment är en inpackning för solexponerat hår med en blandning av microPROtec Complex och Panthenol. Återuppbygger håret snabbt på endast 60 sekunder från skador av sol, klor och havsvatten. Intensiv vård för solskadat hår.

Goldwell Dualsenses Sun Reflects UV Protect Spray är en skyddsspray för solexponerat hår med en blandning av microPROtec Complex och Panthenol. Skyddar omedelbart håret mot solskador, klor och saltvatten. Ger UV-skydd. Förhindrar uttorkning och återställer hårets fuktbalans. 
Läs merStäng
Läs mer + Stäng -
547 kr / 492 kr
615 kr rek.pris
Lägg till i önskelistan
* Kan ej kombineras med rabattkoder

Användning

Fördela Goldwell Dualsenses Sun Reflects After Sun Shampoo jämnt i hår och hårbotten och massera till skum. Skölj noga. Använd även på kroppen om så önskas.

Arbeta igenom Goldwell Dualsenses Sun Reflects 60 sec Treatment i fuktigt hår och låt verka i 60 sekunder. Skölj noga.

Skaka Goldwell Dualsenses Sun Reflects UV Protect Spray väl och spraya på fuktigt hår. Skölj ej ur. Styla enligt önkemål. 

recensioner

0 recensioner
Skriv en recension

Den här produkten har inga recensioner.

Liknande produkter