Läs merStäng

Olika tillfällen, olika herrparfym


En herrparfym värd namnet är bärarens personliga signum som förstärker och understryker både look och personlighet. Doften ska givetvis tilltala dig som bär den och även fungera peppande, stärkande och lyftande. Du hittar gamla och nya favoriter i Ginos omfattande utbud av parfym för män - eau de parfum, eau de toilette och eau de cologne som innehåller de ultimata kombinationerna av doftnoter. Dina doftnoter.

Förmodligen har du redan en parfym som du är nöjd med, en trogen följeslagare som varit med i med- och motgång. Kanske är det dags att komplettera doftgarderoben med något helt nytt? Många väljer att variera parfym efter tillfälle, exempelvis en lättare att möta vardagen med och en mer intensiv för festkvällar och middagar. Herrparfymer kan också väljas utifrån årstid. Möt årets kallare månader med en parfym som innehåller doftnoter i vanilj och citrus och de ljusare och varmare månaderna med matchande dofter som för tankarna till det som omger dig – gräs, blommor och bär.

En snabbguide till vanliga basnoter i herrparfym

Parfymens basnoter är de dofter som stannar kvar allra längst på kroppen. Det är utifrån dessa dofter som parfymkreatören bygger upp en parfym. För dig som är man eller kille, eller tilltalas av sortimentet som går under rubriken ”herr”, brukar basnoterna bestå av lite tyngre dofter med söta inslag.

Mysk, ambra, sibet, harts, olika träslag, tobak, läder, vanilj och andra kryddor är vanliga basnoter i parfym för män. Vilka basnoter föredrar du i din parfym? Du hittar dem garanterat hos oss på Ginos!
Läs merStäng

Herrparfym

Sortera Filtrera
Produkttyp
Varumärken
American Crew Armani Burberry Bvlgari Calvin Klein Cerruti Diesel Dolce & Gabbana Goldwell Issey Miyake Joop! Lacoste Nikos Parfums Paco Rabanne Tom Ford Viktor & Rolf
Pris
Calvin Klein CK One Body Wash 200ml
129 kr
200 kr
Tom Ford Noir edp 50ml
859 kr
990 kr
Calvin Klein CK All edt 50ml
219 kr
470 kr
Nikos Sculpture For Men edt 50ml
149 kr
399 kr
Diesel Bad edt 50ml
459 kr
565 kr
Diesel Bad edt 35ml
389 kr
559 kr
Burberry Mr Burberry edt 30ml
300 kr
541 kr
Viktor & Rolf Spicebomb Gift Box
595 kr
895 kr

Vanliga frågor

Hur väljer jag rätt herrparfym?
Hur mycket parfym ska jag använda?
Vilka är de mest populära herrparfymerna?