10

Krastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant Trio

Lider du av håravfall och att ditt hår går av?Då måste du testa Kérastase Genesis seie! Genesis är Kérastases första serie som behandlar båda typerna av håravfall: håravfall från hårroten och håravfall på grund av att hårfibern hår av. Genesis är en serie för alla kvinnor, med alla typer av livsstilar och alla grader av håravfall. Serien innehåller de kraftfulla ingredienserna aminexil, edelweiss-stamceller och ingefärsrot. Ultimat för dig som är trött på att ditt hår inte växer och stressar över att håret känns en aning tunnare. 

Ls merStng
Läs mer + Stäng -
938 kr / 844 kr
1180 kr rek.pris
Lägg till i önskelistan
* Kan ej kombineras med rabattkoder

Användning

Steg 1 - Applicera Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

Steg 2 - Applicera Kérastase Genesis Masque Reconstituant på nytvättat handdukstorkat hår och i hårbotten. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

Steg 3 - Applicera Kérastase Genesis Fondant Renforcateur efter inpackningen i hår och i hårbotten. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 1-2 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

recensioner

0 recensioner
Skriv en recension

Den hr produkten har inga recensioner.

Liknande produkter