10
Krastase Nutritive Bain Satin 2 250ml & Lait Vital 200ml & Masque Fine 200ml i gruppen Hrvrd / Special / terfuktande hos ginos.se (Kerastase50)

Krastase Nutritive Bain Satin 2 250ml & Lait Vital 200ml & Masque Fine 200ml

Kérastase Nutritive Bain Satin 2 är ett shampoo för det mycket torra håret! Gluco-Active Komplex riktar sig till de torraste delarna av håret där mikronäringen fäster sig på de torra zonerna och fördelar sig längs med hårstrået. Iris Rhizome extrakt ger håret antioxidanter så att det skyddar sig mot uttorkning. 
 
Kérastase Nutritive Lait Vital är balsamet som ger det torra håret glans och mjukhet. 
Gluco-Active Komplex riktar sig till de torraste delarna av håret där mikronäringen fäster sig på de torra zonerna och fördelar sig längs med hårstrået. Iris Rhizome extrakt ger håret antioxidanter så att det skyddar sig mot uttorkning.

Kérastase Nutritive Masquintense Fine Hair är en närande inpackning som stärker på djupet och reparerar tunt och mkt torrt hår utan att tynga. Håret blir fylligt, smidigt och lätt att reda ut. Gluco-Active Komplex riktar sig till de torraste delarna av håret där mikronäringen fäster sig på de torra zonerna och fördelar sig längs med hårstrået. Iris Rhizome extrakt ger håret antioxidanter så att det skyddar sig mot uttorkning.
Ls merStng
Läs mer + Stäng -
857 kr / 771 kr
1065 kr rek.pris
space
Antal:

Lägg till i önskelistan
* Kan ej kombineras med rabattkoder

Ingr i paketet

Användning

Se respektive produkt ur Kérastase Nutritiveserien för tips på användning!

Liknande produkter