10

Krastase Resistance Extentioniste Trio

Kérastase Resistance Bain Extentioniste är en trio som förstärker längdens hållbarhet för hår som söker en vacker längd. Berikad med kraftfulla aminosyror och ceramider för att förbättra elasticitet, från rot till topp. Denna silkeslena formula behandlar sprött och försvagat hår och hjälper till att återuppbygga hårets interna struktur för att göra det motståndskraftigare mot att håret går av, samtidigt som en blandning av lipider skapar en slät och glansig yta.
Ls merStng
Läs mer + Stäng -
968 kr / 871 kr
1180 kr rek.pris
Lägg till i önskelistan
* Kan ej kombineras med rabattkoder

Användning

Steg 1 - Applicera Kérastase Resistance Bain Extentioniste i fuktigt hår, massera och skölj ur. Skölj omedelbart med rikligt med vatten vid kontakt med ögonen.

Steg 2 - Applicera Kérastase Resistance Masque Extentioniste på nytvättat handdukstorkat hår. Massera i hårbotten och i längder och toppar. Låt verka 5 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

Steg 3 - Applicera Kérastase Resistance Fondant Extentioniste efter inpackningen i handdukstorkat hår. Låt verka i 1-2 minuter. Skölj omedelbart med rikligt med vatten vid kontakt med ögonen.

recensioner

0 recensioner
Skriv en recension

Den hr produkten har inga recensioner.

Liknande produkter