Läs merStäng

Upplev en otrolig skillnad med balsamspray

Att använda sig av schampo och balsam när man duschar är bra, speciellt om man väljer kvalitativa produkter som är anpassade till just din hårtyp och det resultat som du vill uppnå. Men ofta kan håret behöva lite extra hjälp, speciellt om regelbundet du värmestylar ditt hår med en fön, plattång eller locktång, eller om du är ute i solen mycket. Kanske är ditt hår redan lite skadat och du vill hjälpa till att reparera det? I många fall så är en balsamspray lösningen på problemet. Dessa sprayar du på ditt handdukstorra hår efter duschen och låter det stanna kvar i håret. Här ger det håret näring, stärker det och skyddar det mot yttre påfrestningar. Med någon av våra balsamsprayer så kan du ge ditt hår en vårdande behandling som även reparerar.

Använd balsam i håret över natten

Har du slitet hår så kan en riktig kur vara ett bra alternativ och då snackar vi om att använda sig av balsam i håret över natten. Detta kan du göra en gång eller flera, det är helt upp till hur slitet ditt hår är eller vad du vill uppnå för resultat. Att låta balsam ligga i håret och verka hela natten ger ditt hår en lång och intensiv vård som reparerar och gör det nästan som nytt igen. Hitta mängder av leave-in balsamspray från olika kvalitativa märken här i vårt sortiment, till bra priser och snabba leveranser.

Läs merStäng

Leave-in hårprodukter

Sortera Filtrera
Varumärken
Amika Eleven Australia Fudge Goldwell Joico Kérastase Kevin Murphy KMS L'anza Haircare Living Proof Loreal Professionnel Matrix Moroccanoil Orofluido Paul Mitchell Redken Schwarzkopf TIGI - BedHead Waterclouds Wella Professionals Wella SP
Effekt
Blow out & Iron Reparerande & Stärkande Återfuktande
Pris
Kevin Murphy Body Mass 100ml
279 kr
329 kr
Kevin Murphy Un Tangled 150ml
249 kr
289 kr
Eleven Australia Miracle Hair Treatment 125ml

Nyhet

209 kr
209 kr
Eleven Australia Miracle Hair Treatment Duo 2x125ml
25%
299 kr(25%)
398 kr
Redken One United 150ml
179 kr
240 kr
Redken One United Duo 2x150ml
32%
339 kr(32%)
500 kr
Loréal Professionnel Vitamino-Color 10-In-1 Leave-In 190 ml
15%
135 kr(15%)
159 kr239 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla