Ls merStng

Upplev en otrolig skillnad med balsamspray

Att använda sig av schampo och balsam när man duschar är bra, speciellt om man väljer kvalitativa produkter som är anpassade till just din hårtyp och det resultat som du vill uppnå. Men ofta kan håret behöva lite extra hjälp, speciellt om regelbundet du värmestylar ditt hår med en fön, plattång eller locktång, eller om du är ute i solen mycket. Kanske är ditt hår redan lite skadat och du vill hjälpa till att reparera det? I många fall så är en balsamspray lösningen på problemet. Dessa sprayar du på ditt handdukstorra hår efter duschen och låter det stanna kvar i håret. Här ger det håret näring, stärker det och skyddar det mot yttre påfrestningar. Med någon av våra balsamsprayer så kan du ge ditt hår en vårdande behandling som även reparerar.

Använd balsam i håret över natten

Har du slitet hår så kan en riktig kur vara ett bra alternativ och då snackar vi om att använda sig av balsam i håret över natten. Detta kan du göra en gång eller flera, det är helt upp till hur slitet ditt hår är eller vad du vill uppnå för resultat. Att låta balsam ligga i håret och verka hela natten ger ditt hår en lång och intensiv vård som reparerar och gör det nästan som nytt igen. Hitta mängder av leave-in balsamspray från olika kvalitativa märken här i vårt sortiment, till bra priser och snabba leveranser.

Ls merStng

Leave-in hrprodukter

Sortera Filtrera
Varumrken
Davines Eleven Australia Fudge Goldwell Hjrtligt Joico Krastase Kevin Murphy KMS Lanza Living Proof L'Oral Professionnel Matrix Moroccanoil Oribe Paul Mitchell R+Co Redken Schwarzkopf Tigi Bed Head Waterclouds Wella Professionals Wella SP
Effekt
terfuktande
Pris
Kevin Murphy Body Mass 100ml
349 kr
349 kr
Living Proof Restore Perfecting Spray 50ml
10%
125 kr(10%)
139 kr139 kr
Kevin Murphy Young Again Dry Conditioner 250ml
20%
239 kr(20%)
299 kr299 kr
Wella SP Hydrate Finish 125ml
169 kr
270 kr
Eleven Australia Miracle Hair Treatment Duo 2x125ml
15%
423 kr(15%)
498 kr438 kr
1  2  3  Nsta »  |  Visa alla