Matrix Biolage Colorlast Masque 150ml | Ginos.se
Frakt 9 kr Snabb leverans 100 000 nöjda kunder

E-postadress

Matrix Biolage Colorlast Masque 150ml i gruppen Hårvård / Special / För färgat & slingat hår hos ginos.se (bioloage-10001-56)

Matrix Biolage Colorlast Masque 150ml

Matrix
229 kr / 129 kr
  • Frakt 9 kr
  • Snabb leverans
  • 100 000 nöjda kunder
Lagerstatus:
Leveranstid:

Produktinformation

Balsam för färgbehandlat hår som förlänger färgens intensitet, förstärker färgens nyans och ger färgen en otrolig glans.

Användning

Biolage - Colorcare Thérapie 200 ml 

Skonsamt återfuktande balsam för färgbehandlat hår. Innehåller en kombination av orkidé och UV-filter som förhöjer färgens blomstrande intensitet, nyans och glans. Resultatet är ett utrett hår som är mjukt som ett blomblad. 

Innehåller orkidé som är en av de mest bestående blommorna med en blomstringsperiod som är exceptionellt långvarig. Orkidéns blomblad bleknar inte med tiden, vilket beror på den naturligt producerade antioxidanten flavonoider, som är välkänd för sitt skudd mot UV strålar. Innehåller UV-filter, med inspiration från orkidén skyddar UV-filtret färgbehandlat hår mot solens strålar för att motverka färgens blekning. För alla typer av färgbehandlat hår. 

Användning: Använd efter rengöring med Color Care Shampoo, applicera i fuktigt hår och massera in. Låt sitta i ca 1 minut. Skölj väl.