Matrix Biolage Hydrasource Conditioner 200ml | Ginos.se
Frakt 9 kr Snabb leverans 100 000 nöjda kunder

E-postadress

Matrix Biolage Hydrasource Conditioner 200ml i gruppen Hårvård / Special / Återfuktande hos ginos.se (bioloage-10001-51)

Matrix Biolage Hydrasource Conditioner 200ml

Matrix
219 kr / 99 kr
  • Frakt 9 kr
  • Snabb leverans
  • 100 000 nöjda kunder
Lagerstatus:
Leveranstid:

Produktinformation

Mjukgörande balsam som återfuktar torrt och stressat hår genom att fylla på med fukt så att det ser friskt, silkeslent och glansfullt ut.

Användning

Biolage - Hydrathérapie 250 ml 

Torrt hår absorberar fukt lätt men släpper ifrån sig fukten allt för snabbt. Utan rätt behandling blir håret skörare och torrare med tiden. Biolage Hydrathérapie återfuktar och vårdar håret för att hjälpa till att stoppa uttorkningsprocessen med hjälp av sin speciella Anti-Dry Care Teknologi med aloe vera + passionsfrukt. Även skonsam för färgbehandlat hår. Aloe Vera är allmänt känd för sina läkande egenskaper och används i många avseenden till att lösa hälsoproblem. Algae är en minaralrik planta som är känd för sin naturliga stärkande och avgiftande egenskap. För torrt tll väldigt torrt hår. För normalt till grovt hår. 

Användning: Applicera i fuktigt hår efter Hydrathérapie Shampoo och skölj. En eller två gånger per vecka rekommenderas att du byter ut Conditioning Balm mot Aqua-immersion Crème Masque för mer intensiv vård och återfuktning. Vid eventuellt kontakt med ögonen, skölj omedelbart.