Läs merStäng

Lös dina hårproblem med schampo för fett hår

Det finns många som lider av fett hår, även om man duschar regelbundet. Fett hår gör att håret kan bli svårt att styla både för att håret blir tyngre och för att stylingprodukter har svårt att fästa. Genom att använda dig av ett schampo mot fett hår så kan du lösa dina hårproblem både snabbt och enkelt. Använd dig av ett schampo för fett hår varje gång du duscha för att få ett bra resultat, och kombinera gärna med både balsam och inpackning från samma serie för att garantera ett maximalt resultat. Vi erbjuder både paket med bara en produkt till paket med två, tre eller flera produkter i samma. Här kan du enkelt fynda och samtidigt få kvalitet som hjälper ditt hår.

Säg hejdå till fett hår

Det har aldrig varit enklare och smidigare att ta hand om sina hårproblem. Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av schampo mot fett hår från mängder av populära och kvalitativa märken. Med olika ingredienser och egenskaper så finns det mer än ett schampo som kommer kunna hjälpa dig med just ditt hår. Fynda och gör ditt hår en tjänst på samma gång här hos oss, beställ dina produkter online till bra priser och få dem hemskickade med våra snabba leveranser.

Läs merStäng

Schampo för fett hår

Sortera Filtrera
Varumärken
American Crew Eleven Australia Goldwell Kérastase Kevin Murphy KMS Lanza Martinsson King Matrix Paul Mitchell Schwarzkopf Waterclouds Wella Professionals
Effekt
Daglig hårvård Djuprengörande För känslig hårbotten Reparerande & Stärkande
Pris
Kevin Murphy Maxi Wash 250ml
289 kr
289 kr
Paul Mitchell Shampoo Two 300ml
159 kr
250 kr
Kevin Murphy Balancing Wash 250ml
289 kr
289 kr
Paul Mitchell Shampoo Two Duo 2x300ml
44%
279 kr(44%)
500 kr
Paul Mitchell Shampoo Three 1000ml
349 kr
610 kr
Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml
189 kr
199 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla