Läs merStäng

När du letar efter det bästa schampo för lockigt hår

Att ha lockigt hår kan ibland kännas besvärligt, hur vackert det än är med lockar. De kräver helt enkelt lite annorlunda behandling än vanligt rakt hår och därför behöver man även helt andra hårvårdsprodukter. För att få det bästa resultat så är det nämligen viktigt att använda sig av produkter som är anpassade efter just din hårtyp. Det finns idag många märken som producerar bra schampo för lockigt hår, i vår lista hittar du bland annat Kérastase, Redken, Uniq One, Matrix, Wella och många fler. Vad de har gjort är helt enkelt att tillverka produkter för lockigt hår med hjälp av olika ingredienser som både bibehåller lockar, stärker dem och gör dem glansiga och fyllda av volym.

Njut av dina lockar varje dag

Oavsett om dina lockar är naturliga eller inte så har våra schampon för lockigt hår många positiva effekter på dina lockar som gör att du kommer kunna njuta av dem varje dag. Kombinera ett bra schampo för lockigt hår med ett balsam och kanske även en inpackning från samma produktserie för ett ultimat resultat. Hos oss hittar du mängder av erbjudanden med hela paket som innehåller flera produkter som arbetar för samma resultat.

Läs merStäng

Schampo för lockigt och ostyrigt hår

Sortera Filtrera
Varumärken
American Crew Bumble and Bumble Davines Eleven Australia Goldwell Hjärtligt Kérastase Kevin Murphy KMS Lanza Living Proof Maria Nila Matrix Moroccanoil Olaplex Oribe Orofluido Paul Mitchell R+Co Redken REF Schwarzkopf Sebastian Waterclouds Wella Professionals
Effekt
Daglig hårvård Djuprengörande Färgbevarande För känslig hårbotten Lockframhävande Reparerande & Stärkande Återfuktande
Pris
Kevin Murphy Maxi Wash 40ml
85 kr
85 kr
Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml
249 kr
249 kr
Oribe Moisture & Control Shampoo 250ml
10%
500 kr(10%)
555 kr555 kr
Wella Professionals Nutricurls Shampoo 250ml
139 kr
235 kr
Kevin Murphy Repair Me Wash 40ml
85 kr
85 kr
Davines Love Curl Cleansing Cream 500ml
10%
401 kr(10%)
445 kr465 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla