Läs merStäng

Även män behöver bra produkter för att tvätta och vårda håret. Hos Ginos hittar du många olika typer av schampon för män som vill ha hög kvalitet på sina hårvårdsprodukter och som vill köpa schampo och andra hårvårdsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Ett bra schampo ska vara anpassat efter just din hårtyp och det finns idag schampon på marknaden för de flesta typer av hår, och som kan hjälpa till med de flesta typer av problem med håret. Det finns schampo för tunt hår, fett hår, mjäll, hår som är på väg att bli grått och så vidare.

Schampo män

Alla våra schampon för män kommer från ledande och välkända tillverkare, som till exempel American Crew, D:fi, Dear Barber, Goldwell, Kevin Murphy, KMS, Kérastase, L’Oréal, Paul Mitchell, Redken och flera andra. Vi har ett brett sortiment av hårvårdsprodukter för män, både schampo, balsam och inpackning. För bästa effekt kan du kombinera flera produkter från samma märke och ur samma serie. Använd schampo och balsam vid varje hårtvätt och inpackning en eller ett par gånger i veckan för att vårda håret lite extra.

Läs merStäng

Schampo för män

Sortera Filtrera
Varumärken
American Crew Calvin Klein Davidoff Goldwell Kérastase Kevin Murphy KMS Paul Mitchell Redken For Men Schwarzkopf TIGI - B For Men TIGI - BedHead V76 Waterclouds
American Crew 3-in-1 450ml
109 kr
179 kr
American Crew 3-in-1 Tea Tree 450ml
109 kr
179 kr
American Crew Gray Shampoo 250ml
109 kr
159 kr
Redken Brews 3-In-1 300ml
Redken For Men
149 kr
219 kr
Redken Brews Daily Shampoo 300ml
149 kr
219 kr
Redken Brews Mint Shampoo 300ml
149 kr
219 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla