Ls merStng

Välj ett schampo som ger dig tjockt hår

Genom att välja rätt produkter för ditt hår så kan du ge det resultat som du drömmer om. Kanske handlar det om just att får ett hår som känns grövre och tjockare? Då finns det många kvalitativa hårvårdsföretag som har arbetat med att ta fram riktigt bra schampo för tjockt hår som hjälper dig att uppnå ditt önskade resultat. Bland märken som Maria Nila, Matrix, American Crew, Uniq One och många, många fler så finns det mycket hjälp att få när det kommer till tunt och livlöst hår. Här hittar du flera schampo som ger tjockt hår och som även har andra bra egenskaper som är nyttiga för ditt hår, bland annat att de ger näring, stärker och skyddar håret från yttre påverkningar.

På Gino:s hittar du schampo för tjockt hår

I denna kategori finns det mycket att välja mellan när det kommer till schampo för tjockt hår, men vi erbjuder även många multipack där det även ingår både balsam och hårmask i en och samma serie för att ge dig en all-round behandling för bästa möjliga resultat. Våra fler-pack kommer alltid med bra priserbjudanden som gör att du kan spara pengar samtidigt som du hjälper ditt hår. Få det hår du alltid drömt, handla ditt schampo för tjockt hår här hos oss så skickar vi hem det till dig inom kort.

Ls merStng

Schampo fr tjockt/grovt hr

Sortera Filtrera
Varumrken
American Crew Bumble and Bumble Eleven Australia Goldwell Krastase Kevin Murphy Lanza Loreal Professionnel Maria Nila Matrix Nioxin Olaplex Orofluido Paul Mitchell Redken REF Schwarzkopf Uniq One Waterclouds Wella Professionals Wella SP
Effekt
Anti-frizz & Mjukgrande Daglig hrvrd Djuprengrande Frgbevarande Fr knslig hrbotten Reparerande & Strkande terfuktande
Pris
Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo 250ml
20%
207 kr(20%)
259 kr299 kr
Matrix Biolage ColorLast Shampoo 250ml
50%
59 kr(50%)
119 kr195 kr
Kevin Murphy Young Again Wash 250ml
329 kr
329 kr
Redken Extreme Shampoo 500ml
219 kr
290 kr
Paul Mitchell Super Skinny Shampoo 300ml
20%
127 kr(20%)
159 kr260 kr
Waterclouds Relieve Active Climbazole Shampoo 250ml
20%
111 kr(20%)
139 kr185 kr
1  2  3  Nsta »  |  Visa alla