Läs merStäng

Välj ett schampo som ger dig tjockt hår

Genom att välja rätt produkter för ditt hår så kan du ge det resultat som du drömmer om. Kanske handlar det om just att får ett hår som känns grövre och tjockare? Då finns det många kvalitativa hårvårdsföretag som har arbetat med att ta fram riktigt bra schampo för tjockt hår som hjälper dig att uppnå ditt önskade resultat. Bland märken som Maria Nila, Matrix, American Crew, Uniq One och många, många fler så finns det mycket hjälp att få när det kommer till tunt och livlöst hår. Här hittar du flera schampo som ger tjockt hår och som även har andra bra egenskaper som är nyttiga för ditt hår, bland annat att de ger näring, stärker och skyddar håret från yttre påverkningar.

På Gino:s hittar du schampo för tjockt hår

I denna kategori finns det mycket att välja mellan när det kommer till schampo för tjockt hår, men vi erbjuder även många multipack där det även ingår både balsam och hårmask i en och samma serie för att ge dig en all-round behandling för bästa möjliga resultat. Våra fler-pack kommer alltid med bra priserbjudanden som gör att du kan spara pengar samtidigt som du hjälper ditt hår. Få det hår du alltid drömt, handla ditt schampo för tjockt hår här hos oss så skickar vi hem det till dig inom kort.

Läs merStäng

Schampo för tjockt/grovt hår

Sortera Filtrera
Varumärken
American Crew Bumble and Bumble COLORWOW Davines Eleven Australia Goldwell Hjärtligt Joico K18 Kérastase Kevin Murphy Lanza L'Oréal Professionnel Maria Nila Matrix Moroccanoil Nioxin Olaplex Oribe Orofluido Paul Mitchell R+Co Redken REF Schwarzkopf Shu Uemura Waterclouds Wella Professionals Wella SP
Effekt
Daglig hårvård Djuprengörande Färgbevarande För känslig hårbotten Reparerande & Stärkande Återfuktande
Pris
Davines MOMO shampoo 250ml
259 kr
269 kr
Olaplex Bond Maintenance Duo
10%
628 kr(10%)
698 kr698 kr
Eleven Australia Deep Clean Shampoo 300ml
249 kr
249 kr
Hjärtligt Schampo 250ml
136 kr
136 kr
Olaplex Best Of
10%
Olaplex
1256 kr(10%)
1396 kr1396 kr
Hjärtligt Detox Schampo 250ml
192 kr
192 kr
1  2  3  4  Nästa »