Läs merStäng

Mjäll är inte farligt, men det kan vara socialt påfrestande och naturligtvis är det något man vill bli av med. Det enklaste sättet att få bukt med problemet är att använda ett speciellt anpassat mjällschampo. Många gånger är det faktiskt starka hårprodukter som ligger bakom besvären och då hjälper det oftast att byta till ett mildare schampo mot mjäll. Om du letar efter ett effektivt schampo för mjäll så hittar du ett brett urval av kvalitetsprodukter här på Ginos.se. Bland annat från välrenommerade märken som Maria Nila, Kérastase, Intragen, Paul Mitchell, GK Hair, Joico, Zeal och L'oreal.

Att välja rätt mjällschampo

Det spelar ingen roll om du har torrt eller fett hår, du kan drabbas av mjäll oavsett. Se därför till att titta lite närmare på produkternas övriga egenskaper när du väljer mjällschampo, så att du får ett schampo som inte bara verkar mot mjäll, utan även vårdar ditt hår. Om du har fett hår och mjäll bör du välja ett schampo för mjäll som även balanserar oljeproduktionen i hårbotten. Har du torrt och slitet hår med mjäll behöver du ett mer vårdande och närande schampo. Mjäll går som sagt att behandla, men glöm inte bort resten av ditt svall under tiden. Använd gärna ditt mjällschampo tillsammans med kompletterade produkter i samma hårvårdsserie för att ta hand om hela ditt hår på bästa sätt!

Läs merStäng

Schampo mot mjäll

Sortera Filtrera
Varumärken
American Crew Goldwell Kérastase Kevin Murphy KMS Lanza Loreal Professionnel Maria Nila Matrix Nioxin Redken Redken For Men Schwarzkopf Sebastian PRO Waterclouds Wella Professionals Wella SP
Effekt
Daglig hårvård Djuprengörande För känslig hårbotten Mot mjäll Reparerande & Stärkande
Pris
Kevin Murphy Maxi Wash 250ml
289 kr
289 kr
Wella SP Clear Scalp Shampoo Duo 2x250ml
48%
249 kr(48%)
478 kr
Sebastian Man The Purist 250ml
159 kr
179 kr