Läs merStäng

Mjäll är inte farligt, men det kan vara socialt påfrestande och naturligtvis är det något man vill bli av med. Det enklaste sättet att få bukt med problemet är att använda ett speciellt anpassat mjällschampo. Många gånger är det faktiskt starka hårprodukter som ligger bakom besvären och då hjälper det oftast att byta till ett mildare schampo mot mjäll. Om du letar efter ett effektivt schampo för mjäll så hittar du ett brett urval av kvalitetsprodukter här på Ginos.se. Bland annat från välrenommerade märken som Maria Nila, Kérastase, Intragen, Paul Mitchell, GK Hair, Joico, Zeal och L'oreal.

Att välja rätt mjällschampo

Det spelar ingen roll om du har torrt eller fett hår, du kan drabbas av mjäll oavsett. Se därför till att titta lite närmare på produkternas övriga egenskaper när du väljer mjällschampo, så att du får ett schampo som inte bara verkar mot mjäll, utan även vårdar ditt hår. Om du har fett hår och mjäll bör du välja ett schampo för mjäll som även balanserar oljeproduktionen i hårbotten. Har du torrt och slitet hår med mjäll behöver du ett mer vårdande och närande schampo. Mjäll går som sagt att behandla, men glöm inte bort resten av ditt svall under tiden. Använd gärna ditt mjällschampo tillsammans med kompletterade produkter i samma hårvårdsserie för att ta hand om hela ditt hår på bästa sätt!

Läs merStäng

Schampo mot mjäll

Sortera Filtrera
Varumärken
American Crew Davines Goldwell Hjärtligt Kérastase Kevin Murphy KMS Lanza L'Oréal Professionnel Maria Nila Matrix Nioxin R+Co Redken Schwarzkopf Sebastian Waterclouds Wella SP
Effekt
Daglig hårvård Djuprengörande För känslig hårbotten Mot mjäll Reparerande & Stärkande
Pris
Kevin Murphy Maxi Wash 250ml
299 kr
299 kr
Maria Nila Head & Hair Heal Duo Shampoo & Balsam 2x1000ml
15%
1189 kr(15%)
1398 kr1398 kr
Wella SP Clear Scalp Shampoo Duo 2x250ml
10%
340 kr(10%)
378 kr520 kr
1  2  Nästa »