Läs merStäng

Få mer volym med rätt schampo

Det är många som drömmer om ett tjockt och livfullt hår med mycket volym, men det är det tyvärr inte alla som har fått. Med rätt märken och hårvårdsprodukter så kan du dock göra förändringar i ditt hår som ger fantastiska resultat oavsett hur ditt hår är just nu. I detta sortiment har vi plockat ut schampo som ger volym till ditt hår på ett enkelt men kvalitativt sätt. Välj bland märken som Maria Nila, Uniq One, Matrix, Kérastase, Nioxin, L’Oréal och många, många fler. De har alla tagit fram fantastiska produkter som hjälper dig att få mer volym och liv i ditt hår efter varje dusch.

Bli nöjd med ditt resultat

Alla märken tillverkar sina produkter med olika goda egenskaper och ingredienser. Hitta den som funkar bäst med just ditt hår och börja se förändring. Att handla ett schampo för tunt hår kan hjälpa dig att ge ditt hår en känsla av att vara tjockare och luftigare samt även starkare. Mixa ett schampo för torrt hår med ett balsam i samma serie för att ge ditt hår ett ännu bättre resultat. Vill du så finns det även inpackningar att kombinera med. Allt hittar du på en och samma sida, här hos oss på Gino:s.

Läs merStäng

Schampo som ger extra volym

Sortera Filtrera
Varumärken
American Crew Amika Eleven Australia Fudge Goldwell Kérastase Kevin Murphy KMS Lanza Living Proof Maria Nila Matrix Moroccanoil Nioxin Orofluido Paul Mitchell Redken Schwarzkopf TIGI - BedHead Uniq One Waterclouds Wella Professionals Wella SP
Effekt
Anti-frizz & Mjukgörande Daglig hårvård Definierar och ger textur Lockframhävande Volymbyggande Återfuktande
Pris
American Crew 3-in-1 450ml
109 kr
179 kr
Waterclouds Volume Shampoo 1000ml
287 kr
500 kr
Waterclouds Volume Shampoo 250ml
119 kr
185 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla