Schwarzkopf Igora Vibrance 9,5-21 Ask Cendré Toner

Schwarzkopf Igora Vibrance är en lättblandad toning som är fri från ammoniak och alkohol. Ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten tränger djupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och överlägsen gråhårstäckning (upp till 70% gråhårstäckning). Innehåller intensiva vårdämnen, vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utstrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans. Kommer i ett komplett kit med färgtub, väte och skyddshandskar. 

Ton: 9,5-21 Ask Cendré Toner
Läs merStäng
Läs mer + Stäng -
149 kr
rek.pris
Antal: 
Lägg till i önskelistan
* Kan ej kombineras med rabattkoder

Användning

Skydda kläder och använd skyddshandskar. Gör gärna ett allergitest innan första användningen. 
Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll färgtubens innehåll i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn och smidig kräm. Skruva av spetsen på applikatorflaskan och börja genast att applicera. 

Om det är första gången du använder färgen: Applicera Igora Vibrance blandningen direkt från applikatorflaskan jämnt från rot till topp och kamma igenom. Låt verka 10-20 minuter beroende på önskad färgintensitet. Längre verkningstid ger mer intensiv färg och bättre gråhårstäckning. 

Vid utväxtsfärgning: Applicera en del av Igora Vibrance blandningen endast på utväxten och låt verka 10-15 minuter. Applicera sedan resterande mängd i längder och på toppar oc låt verka i ytterligare 5-10 minuter. 

För fint hår: Applicer alltid färgen vid hårfästet runt ansiktet och nacken sist.

När verkningstiden är slut så skölj noga och shampoonera gärna 2 gånger för att få ur all färg.

recensioner

1 recensioner
Skriv en recension

25/05/2019

Nina Verifierad kund

Har en balyage ombre där de ljusa partierna är väldigt blonda. Min naturliga färg (cendrébrunt) ligger som bas. Jag ville tona ner det ljusa och delvis gulaktiga för att få ett mer askigt resultat men det ända som hände var att min egen hårfärg bara blev varmare. De blonda partierna förändrades inget. Kommer inte köpa toningen igen!

Var denna recension hjälpsam? 0 st 0 st

Liknande produkter