Om Ginos.se

Vi har erfarenheten som krävs

1995 öppnades Ginos, en frisörsalong på Götgatan, på Södermalm i Stockholm med fokus att erbjuda kunder klippningar och hårstylingar till bra pris. Vi har klippt, stylat, färgat, slingat hundra- om inte tusentals kvinnor, män och barn på vår salong. Vi har alltid drivit vår verksamhet med kunden i fokus och det dröjde inte länge innan vi började rekommendera och sälja hårprodukter på vår salong där vi fick allt större förtroende från våra kunder.

2012 bestämde vi oss för att nå ut till ännu fler som ville köpa hårprodukter av salongkvalité. Vi startade vår internetbutik för att kunna erbjuda professionella hårvårdsprodukter till mycket bra priser för kunder runt om i Sverige. Beställningar har rullat in från Kalmar till Haparanda och vi har även planer att i nära framtid utöka vår marknad och börja skicka våra beställningar även till Norge.

Vår affärside har sedan vi öppnade portarna till salongen varit att erbjuda bra service, hög kvalité och konkurrenskraftiga priser. Genom att köpa in stora volymer får vi bra inköpspriser vilket ger oss möjlighet att erbjuda dig som kund låga priser och billig frakt.

Vårt sortiment

I början bestod vårt sortiment av hårvård som lagrades på hyllorna i salongen. Vi har alltid varit bra på att rekommendera och sälja schampo, balsam, stylingprodukter och stylingverktygen. Men våra kunder blev allt fler och ville ha allt mer. Vi bestämde oss att utöka vårt sortiment och hyra ett lager där vi idag har produkter från alla de mest kända varumärkena som Kérastase, Revlon, Redken, American Crew, Balmain, d:fi, Goldwell, Kevin Murphy, L’Oréal, Maria Nila, TIGI, Paul Mitchell med flera.

Det kommande året tänker vi utöka vårt sortiment med fler produkter inom hudvård, smink, parfym för att kunna bli din helhetsleverantör av skönhetsprodukter till marknadens bästa priser.

Trygghet som kund

För oss på Ginos.se är det viktigt att du känner dig trygg i att handla hos oss. Vi lyssnar på dig som kund och strävar efter att ständigt förbättra oss vad gäller vårt sortiment, betalningmetoder, leveransvillkor samt kundtjänst.

Vi lovar dig många fantastiska erbjudanden, många nya produkter och nytt innehåll i vår webbshopp som just nu håller på att förnyas och byggas om för att bli ännu mer anpassad till dig.

Vill du vara med på vår spännande resa till att bli en utav Sveriges största skönhetsbutiker på nätet och inte missa några erbjudanden eller nyheter från oss, fyll i din e-postadress i rutan nedanför eller följ oss på Facebook.